woensdag 9 november 2011

Big Fat Gypsy Gangster sucks big time
















Regisseur
: Ricky Grover
Release: 2011
Genre: comedy, crime
Cast: Ricky Grover (Bulla), Geoff Bell (Geoff), Steven Berkoff (Guru Shah), Dave Legeno (Gypsy Dave), Omid Djalili (Jik Jickels), Peter Capaldi (Peter Van Gellis)
Meer informatie op de IMDb
Trailer op YouTube

De ganse tijd was ik aan het denken dat ik eigenlijk niet wilde blijven kijken, maar het gratuite geweld leek veelbelovend grappig te gaan worden. Maar dat werd het jammer genoeg niet. Wat een slechte film... Het lijkt een uit de hand gelopen studentengrap. Maar dan één die niet grappig is. Zo is er een mop met een penis (een lange) die onder een badjas onderuit komt. Dat is even grappig, maar niet lang. De mop blijft maar duren tot ze zuur is en er brokken komen op drijven. Een complete waste of time.

Het verhaal gaat over een gangster die na 16 jaar vrijgelaten wordt. Zijn handlangers zijn hem nog altijd trouw en staan hem op te wachten aan de gevangenispoort. De groep wordt gevolgd door een filmploeg die een documentaire over hen wil maken. De dikke vette gangster hervalt onmiddellijk in zijn oude leventje vol geweld, wapens, afpersing en vrouwen.

Numbers: Pvt. Cowboy 0/10 - IMDb 4,3/10

Geen opmerkingen: