zondag 18 september 2011

Up All Night legt je niet plat van het lachen
















Creator
: Emily Spivey
Release: 14 september 2011
Genre: comedy
Cast: Christina Applegate (Reagan), Maya Rudolph (Ava), Will Arnett (Chris)
Meer informatie op de IMDb
Trailer op YouTube

Aan komisch talent geen gebrek in Up All Night. Aan kijkers jammer genoeg waarschijnlijk wel. Dat heeft alles te maken met het beperkte publiek dat zich zal aangesproken voelen om te kijken naar de reeks. Vooral jonge ouders zullen hun eigen situatie herkennen in de belevenissen van de hoofdpersonages. De vraag is ook hoeveel grappen men kan verzinnen over dit onderwerp. Het feit dat het maar korte afleveringen zijn, lijkt al een indicatie dat het er niet veel zijn.

Christina Applegate en Will Arnett spelen het gelukkige koppel Reagan en Chris. Zij hebben hun luilekkerleventje ingeruild voor een gezinsleven met een baby. Het kindje was onverwacht, maar ze doen hun uiterste best om hun dochter alles te geven wat ze nodig heeft. Chris blijft thuis en Reagan gaat opnieuw aan het werk. Haar baas is TV persoonlijkheid Ava (Maya Rudolph van Bridesmaids) die nogal veeleisend is, maar gelukkig ook wel (meestal toch) begrip kan opbrengen voor de nieuwe situatie van Reagan.

De pilootaflevering was niet zo goed als ik verwacht had. Het zijn allemaal wel grappige situaties, maar ik heb maar één keer echt moeten lachen en dat was toen ze wakker werden van het babygekrijs na een lang en diep avondje uit. Hun mimiek als ze beseffen wat ze gedaan hebben en dat het niet meer is zoals vroeger is hilarisch.

Het is zeker niet te mottig om aan te zien, want er zijn grappige momenten genoeg, maar ik zou niet de moeite doen om het op te nemen, als ik het een keertje zou moeten missen.

Numbers: Pvt. Cowboy 6,75/10 - TV.com 6,8/10 - Metacritic 64/100

Geen opmerkingen: